Hitchcock Se Film Streaming med norske tale HD


"Hitchcock-touchen hadde fire hender, og to av dem tilhørte Alma." - Filmkritikeren Charles Champlin
Skjult bak Alfred Hitchcock - kinoens "spenningens mester" - det ekstraordinære filmikonet kjent for å ha iscenesatt noen av de mest intense opplevelser av ondskap og intriger publikum noen gang hadde sett - lå det kreativt eksplosive kjærlighetsforholdet til hans trofaste kone og filmatiske samarbeidspartner Alma.
For første gang forsøker en film, Sacha Gervasis Hitchcock, å blottlegge deres fengslende og kompliserte historie. Det gjør filmen gjennom den snedige, skyggefulle linsen i deres dristigste filmprosjekt - tilblivelsen av den fryktinngytende thrilleren Psycho fra 1960 som skulle bli den legendariske regissørens mest kontroversielle og verdsatte film. Da den voldsomme og turbulente produksjonen var forbi, ville filmens verden være forandret for alltid - men det var ikke mange som skjønte at det trengtes to personer for å få det til!
Regissøren Gervasi og et ensemble som inkluderer Oscar-vinnerne Anthony Hopkins og Helen Mirren som Alfred og Alma, forteller en historie full av overraskelser, ironi og mørke vendinger, helt i Hitchcocks egen tradisjon. Men filmens hjerte inneholder ikke bare besettelsene og frykten til de to, men også den tydelig seiglivede kjærligheten som drev Hitchcocks kunst bak fasaden.
Filmen er basert på boken Alfred Hitchcock and The Making of Psycho av Stephen Rebello.


Klikk på spilleren for å se en film gratis på nettet
hvordan du kan se filmen:
- Klikk på spilleren, og du vil se et nytt vindu vil dukke opp med en liten spørreundersøkelse
- Velg hvilken som helst form og fyll det ut
- Når du har fullført spørreskjemaet filmen automatisk begynne å spille i HD
- Hvis filmen ikke starter, så du fylle ut et skjema med feil or not fully completed the survey eller fyll feilaktige data starte fra begynnelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.