The Last Stand Se Film Gratis Online med norske tale HD


Sheriff Owens er en mann som har slått seg til ro med å bekjempe det lille som er av kriminalitet i den søvnige grensebyen Sommerton Junction. Etter en mislykket operasjon i hans tidligere jobb i LAPD som gjorde partneren invalid føler han seg bare som en taper og er tilfreds med en jobb i denne utposten på grensen til Mexico. Men stillheten blir kortvarig…
Den mest hensynsløse narkobaronen i hele grenseområdet klarer å rømme fra en fangekonvoi, og han er på vei mot grensen i rasende fart i en spesialutstyrt bil med et gissel og en livsfarlig gjeng bandemedlemmer. Han har kurs rett mot Summerton Junction og sheriff Owens, der hele det amerikanske politikorpset vil få sin siste sjanse til å hindre ham i å flykte tilbake over grensen til Mexico og ut av deres klør.
Owens nøler med å bli involvert og har heller ingen videre tillit fra sine overordnede på grunn av den lille politistyrken han leder, men det er selvfølgelig bare en mann som kan stille opp mot narkobaronen og hans hær av skruppelløse mordere.

Klikk på spilleren for å se en film gratis på nettet
hvordan du kan se filmen:
- Klikk på spilleren, og du vil se et nytt vindu vil dukke opp med en liten spørreundersøkelse
- Velg hvilken som helst form og fyll det ut
- Når du har fullført spørreskjemaet filmen automatisk begynne å spille i HD
- Hvis filmen ikke starter, så du fylle ut et skjema med feil or not fully completed the survey eller fyll feilaktige data starte fra begynnelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.