Cloud Atlas Se Film Streaming med norske tale HD


Hvordan påvirker individuelle handlinger hverandre i fortid, nåtid og fremtid? Kan et mord i én tid, forvandles til en heltedåd i en annen? Kan en god handling i dag ende med revulosjon i en fjern fremtid?
Fra de anerkjente filmskaperene Lana Wachowski & Andy Wachowski (Matrix-triologien) og Tom Tykwer ("Løp Lola, løp") kommer den mektige og episke "Cloud Atlas", basert på en bestselgende roman av David Mitchell.
Drama, action og varig kjærlighet spinner gjennom flere tidslinjer og ulike historier over et spenn på 500 år. Mennesker møtes og gjenforenes fra ett liv til det neste. Alt har en sammenheng og er knyttet sammen.
Konsekvensene av deres handlinger og valg påvirker hverandre gjennom fortid, nåtid og fjern fremtid. En morders sjel formes til en helt, og en enkelt god handling gir krusninger på tvers av århundrer og inspirerer til en revolusjon.
Ambisiøst og blendende vakker spenner Cloud Atlas over fem århundrer, og utforsker spørsmål om liv og hensikter som menneskeheten har spurt seg siden vi begynte tenke bevisst.
Med en kaleidoskopisk matrise av action, følelser og presserende menneskelige forbindelser som lyspunkter langs en uendelig tidslinje, antydes det at individuelle liv fortsette sine personlige baner gjennom tidene. Sjeler gjenfødes og fornyer sine obligasjoner med hverandre, gang på gang.
Feil kan rettes opp ... eller gjentas.
Frihet kan vinnes eller gå tapt, men vil alltid bli søkt etter. Og kjærligheten overlever alltid.
Oscar®vinnerne Tom Hanks ("Philadelphia", "Forrest Gump") og Halle Berry ("Monsters Ball") i spissen av en fantastisk skuespillerbesetning som også inkluderer Oscar®vinner Jim Broadbent ("Iris"), Oscar®vinner Susan Sarandon ("Dead Man Walking") og Hugh Grant. Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D'Arcy, Xun Zhou, Keith David og David Gyasi. Hver skuespiller innehar flere roller ettersom historien beveger seg over tid.

Klikk på spilleren for å se en film gratis på nettet

hvordan du kan se filmen:
- Klikk på spilleren, og du vil se et nytt vindu vil dukke opp med en liten spørreundersøkelse
- Velg hvilken som helst form og fyll det ut
- Når du har fullført spørreskjemaet filmen automatisk begynne å spille i HD
- Hvis filmen ikke starter, så du fylle ut et skjema med feil or not fully completed the survey eller fyll feilaktige data starte fra begynnelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.